Anyagmanipulációs technikák

 
RÉSZLETEK

Anyagmanipulációs technikáknak hívunk minden olyan technikát, ami az eredeti textilt, anyagot, úgy manipulál, alakít át, hogy abból egy teljesen új minőségű anyag jön létre.

Különböző technikákat sajátíthatsz el ezen a tanfolyamon: applikálás, pliszírozás, varrási alapok, kemény-lágy anyagtársítási lehetőségek, stb.

Ha textil-és divattervezés szakra felvételizel, esetleg jelmeztervezőnek készülsz, nagyon fontos, hogy legyenek ilyen technikák a tarsolyodban!

TEMATIKA: hamarosan.

A KURZUS gyártás alatt van, hamarosan elérhető, addig is iratkozz fel a lenti Early Bird listára, hogy kezdeti kedvezményt kapj!

 
DIÁKJAIM MONDTÁK

“AZ ELSŐ ÓRÁMTÓL KEZDVE MAGÁVAL RAGADOTT ANNAK A KIS VILÁGNAK A BENSŐSÉGES ÉLMÉNYE, AMIT ANNA TEREMTETT MEG SZÁMOMRA MINDEN ALKALOMMAL. EGY NAGYON NYITOTT ÉS RENDKÍVÜL TUDATOS TANÁR,AKINEK KIFOGYHATATLAN ÉRZÉKE VAN A KÜLÖNLEGESRE, S MINDENBEN A POZITÍVAT, AZ ÉRTÉKET FEDEZI FEL."

V. FELÍCIA

“ANNA ÓRÁIT EGYFAJTA URBÁNUS FONÓ HANGULAT JELLEMZI. SOKFÉLE EMBER, INSPIRÁLÓ KÖZEG."

P. ANNA

“AZ ISKOLA LÉNYEGÉBEN MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM IRÁNYÁT, EGY TELJESEN MÁS PERSPEKTÍVÁT ADVA, KÖZBEN SEGÍTETT FELFEDEZNI SAJÁT, ADDIG SZÁMOMRA IS REJTETT KÉPESSÉGEIMET."

“KELLEMES, MOTIVÁLÓ KÖRNYEZET. ANNA NAGYON SEGÍTŐKÉSZ ÉS FIGYEL ARRA, HOGY EGYÉNRE SZABVA MINDENKI MEGTALÁLJA A BENNE REJLŐ TEHETSÉGET."

D. EMESE