HA SAJÁT MÁRKÁT SZERETNÉL:

Vannak ötleteid, de nem tudod, hogyan indulj el? Esetleg kézzel készítesz egyedi ruhákat, kiegészítőket, táskákat, lakástextil termékeket, vagy ékszereket? Esetleg az a cél, hogy ilyeneket tudj készíteni? Vagy másban gondolkozol és olyan ötleteid vannak, amihez a megvalósítás lépési, szakértelem, kivitelező hiányzik?

Egyénre szabottan segítek neked kialakítani a márka koncepcióját, valamint legelőször azt is felmérjük, érdemes-e márkát indítanod, megvannak-e a hozzá szükséges körülmények, eszközök.

Az egyéni hang és cél megtalálása az egyik legfontosabb ezen a téren, illetve a márka alap koncepciója, hitelessége. A márka üzeneteinek a kidolgozása, hogy egy következetes, struktúrált komminikációt tudj a későbbiekben folytatni.

A terveket ennek megfelelően a márka koncepciójára alapozva dolgozzuk ki.

Akkor is tudok segíteni, ha kézművesebb vonalon indulnál el, illetve akkor is, ha gyártatni szeretnél.

Segítek olyan szakembereket találni, akik a koncepció alapján kialakítják a márkád arculatát, felépítik a szükséges online jelenlétet (social, weblap, stb.), és azok üzemeltetését, illetve marketing részét is kezelik számodra. 

 

Valamint összekötlek olyan gyártókkal és textil kereskedésekkel, amik megfelelő szolgáltatást tudnak nyújtani terveid kivitelezésében.

Vállalom online és offline formában is.

A bérleteket lejjebb görgetve találod!

TÉMÁK lehetnek:

vizuális kommunikáció,  textiltervezés, mintatervezés, anyagismeret, divatrajz, divattörténet, programismeret (Adobe programok), portfólió összeállítása, tervezési koncepció kialakítása, anyagmanipulációs technikák, szövés, stb.

RENDELÉS

Az árakon található nyílra kattintva tudod leadni a rendelésed!

RÉSZLETEK
BÉRLETEK
 

1 alkalom

1 x 60 min

online/offline

9.000 ft

2 órás bérlet

4 x 120 min

online/offline

56.000 ft

1 órás bérlet

4 x 60 min

online/offline

32.000 ft

Negyedéves

10 x 120 min

online/offline

130.000 ft

1,5 órás bérlet

4 x 90 min

online/offline

45.000 ft

Féléves bérlet

20 x 120 min

online/offline

240.000 ft

A bérletek felhasználhatóak online és offline formában is.

A bérletek felhasználása az alábbiak szerint lehetséges: 

A vásárlástól számítva
 

  • 1 órás bérlet: 4 héten belül,

  • 1,5 órás bérlet:  4 héten belül

  • 2  órás bérlet: 5 héten belül

  • Negyedéves bérlet 13 héten belül

  • Féléves bérlet 26 héten belül.

 
DIÁKJAIM MONDTÁK
Light and Shadow

“ANNA ÓRÁIT EGYFAJTA URBÁNUS FONÓ HANGULAT JELLEMZI. SOKFÉLE EMBER, INSPIRÁLÓ KÖZEG."

P. ANNA

“AZ ELSŐ ÓRÁMTÓL KEZDVE MAGÁVAL RAGADOTT ANNAK A KIS VILÁGNAK A BENSŐSÉGES ÉLMÉNYE, AMIT ANNA TEREMTETT MEG SZÁMOMRA MINDEN ALKALOMMAL. EGY NAGYON NYITOTT ÉS RENDKÍVÜL TUDATOS TANÁR,AKINEK KIFOGYHATATLAN ÉRZÉKE VAN A KÜLÖNLEGESRE, S MINDENBEN A POZITÍVAT, AZ ÉRTÉKET FEDEZI FEL."

V. FELÍCIA

“AZ ISKOLA LÉNYEGÉBEN MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM IRÁNYÁT, EGY TELJESEN MÁS PERSPEKTÍVÁT ADVA, KÖZBEN SEGÍTETT FELFEDEZNI SAJÁT, ADDIG SZÁMOMRA IS REJTETT KÉPESSÉGEIMET."

“KELLEMES, MOTIVÁLÓ KÖRNYEZET. ANNA NAGYON SEGÍTŐKÉSZ ÉS FIGYEL ARRA, HOGY EGYÉNRE SZABVA MINDENKI MEGTALÁLJA A BENNE REJLŐ TEHETSÉGET."

D. EMESE