Divatrajz tanfolyam

 
TANFOLYAM LEÍRÁSA

A divatrajz tanfolyam azoknak szól, akik szeretnék elsajátítani akár hobby akár profibb szinten a divatrajz technikáit. Megtanulhatod az arányos baba készítésének fortélyait és a különböző pózokat is megrajzolni.

Ugyanakkor segít a kurzus abban is, hogy a ruhákat, a drapériákat meg tudd jeleníteni. Megtanulhatod a különböző eszközöket, rajzi technikákat, amik a divatillusztrációkhoz és divatrajzokhoz szükségesek.

Ez a kurzus abban is segít, hogy ki tudd fejezni magad vizuálisan, az ötleteidet láthatóvá tudd varázsolni.

Mindezt saját időbeosztásban: előre felvett videók, jegyzetek, ezeket akkor nézheted AMIKOR tudod / szeretnéd.

TEMATIKA

Vizuális kommunikáció, mood-boardok, tervezési vázlatok, divatillusztráció, divatrajz, kiviteli tervek készítése.

A KURZUS gyártás alatt van, hamarosan elérhető, addig is iratkozz fel a lenti Early Bird listára, hogy kezdeti kedvezményt kapj!

 
DIÁKJAIM MONDTÁK

“AZ ELSŐ ÓRÁMTÓL KEZDVE MAGÁVAL RAGADOTT ANNAK A KIS VILÁGNAK A BENSŐSÉGES ÉLMÉNYE, AMIT ANNA TEREMTETT MEG SZÁMOMRA MINDEN ALKALOMMAL. EGY NAGYON NYITOTT ÉS RENDKÍVÜL TUDATOS TANÁR,AKINEK KIFOGYHATATLAN ÉRZÉKE VAN A KÜLÖNLEGESRE, S MINDENBEN A POZITÍVAT, AZ ÉRTÉKET FEDEZI FEL."

V. FELÍCIA

“ANNA ÓRÁIT EGYFAJTA URBÁNUS FONÓ HANGULAT JELLEMZI. SOKFÉLE EMBER, INSPIRÁLÓ KÖZEG."

P. ANNA

“AZ ISKOLA LÉNYEGÉBEN MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM IRÁNYÁT, EGY TELJESEN MÁS PERSPEKTÍVÁT ADVA, KÖZBEN SEGÍTETT FELFEDEZNI SAJÁT, ADDIG SZÁMOMRA IS REJTETT KÉPESSÉGEIMET."

“KELLEMES, MOTIVÁLÓ KÖRNYEZET. ANNA NAGYON SEGÍTŐKÉSZ ÉS FIGYEL ARRA, HOGY EGYÉNRE SZABVA MINDENKI MEGTALÁLJA A BENNE REJLŐ TEHETSÉGET."

D. EMESE