Kérdésed van? Írj nekünk! admin@textilsuli.hu

Magánoktatás

Magánoktatás
Magánoktatás
Magánoktatás

A magán oktatásra akkor van szükséged, ha egyéni céljaidat szeretnéd megvalósítani. Felvételi előkészítő, márka építés, egyetemi feladatok mentorálása, portfólió összeállítás. Szakmai mentorként tudok számodra jelen lenni ezekben a folyamatokban, segítek számodra megtalálni a megfelelő utat annak megfelelően, hogy mi a célod.

Részletek

0. Egyedi tanácsadás: Ha csak tájékozódni szeretnél, egy egyedi problémában vagy elakadva, egy-két alkalmas tanácsadást adok számodra, hogy túllendülj az adott problémán. Ez lehet pl. orientációs kérdéskör: nem tudod, hogy merre menj tovább szakmailag.

1. Egyetemi felkészítés: már gimnáziumtól, de akár felnőttek számára is, akik felsőoktatásban szeretnék továbbképezni magukat (textil-és divattervezés, jelmeztervezés, stylist, stb.) segítek kiválasztani a számodra megfelelő felsőoktatási intézményt, legyen az hazai vagy külföldi intézmény. A kiválasztott intézményekre segítem a felkészülést, hiszen mindegyiknél felvételi vizsgák vannak. Fejlesztem a vizuális látásmódodat megtanítom számodra a tervezési folyamat lépéseit projekttől függően tanulsz: mintatervezést, divatrajzot, anyagmanipulációt, trendeket, vizuális kommunikációt, szövést, kötést, varrást, anyagismeretet stb. ​

2. Konkrét, egyedi feladatok mentorálása: ​lehet már vannak kreatív projektjeid, de elakadtál velük, jól jönne egy külső, szakmai szem segítek abban, hogyan juss egyről a kettőre és a sokadikra ez a téma lehet egyetemi feladat, de lehet saját márka koncepció, vagy csak hobbi projekt, aminél nem tudod, hogyan haladj tovább ​

3. Márka felépítés, márka koncepció kialakítása: ​ha saját márkán gondolkodsz, elengedhetetlen egy jó koncepció és brand kialakítása ebben a folyamatban segítelek. Olyan feladatokat adok számodra, hogy meg tudd határozni a saját márkád identitását, és fel tudd mérni a piaci tényezőket is. A projekttől függően, tanulhatsz többek között vizuális kommunikációt, mintatervezést, divatrajzot, trendkutatást, anyagismeretet, szövést, kötést és varrást is. Megtanítom számodra a tervezési folyamat lépéseit és összekötlek olyan szakemberekkel, akikre szükséged lesz a vállalkozásodhoz. ​

4. Portfólió összeállítása: lehet már vannak befejezett kreatív projektjeid és szeretnéd összerendezni egy, vizuálisan megfelelő portfólióba. Segítséget kapsz, hogyan érdemes logikailag felépíteni, valamint abban is, hogyan tudod gyakorlati szinten összeállítani a portfóliódat!

HOGYAN KELL ELKÉPZELNI AZ ONLINE OKTATÁST?

  • Az elmúlt időszakot tekintve az online oktatás nagyon gördülékennyé vált, nagyon sok diáknak tudtam segíteni az egyéni céljaik elérésében.
  • Nem kell az utazással bajlódnod, és ha épp külföldön / vidéken élsz, könnyen eljut hozzád a segítség.
  • Mind a felvételi előkészítés, mind az egyéni konzultációk (bármely témában) nagyon könnyen átültethetőek az online térbe. ​
  • Az online események google meet-en / zoom-on történnek. Profi kamerával és amennyiben szükséges, világítással felszerelt órát tartok a számodra. Képernyő megosztás segítségével prezentációt is szoktam tartani, de ha grafikai programokat tanulsz, akkor ezesetben is nagyon fontos ez a funkció, hiszen meg tudom osztani a saját képernyőm és úgy tudom mutatni, hogy mit csinálj.
  • Amennyiben rajzi, vagy bármilyen manuális technikában kell segítenem, a profi kamera és a kezemre irányított állvány gondoskodik ennek a közvetítéséről.
  • Minden egyeztetett esemény bekerül a naptáradba, így sosem fogod őket elfelejteni.
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
D. Emese
2022.09.04
Kellemes, nyugodt, motíváló környezet. Anna nagyon segítőkèsz ès figyel arra, hogy egyènre szabva mindenki megtalálja a benne rejlő tehetsèget. Imádtam az atmoszfèráját ennek a világnak ès a zenèk, amelyek alkotás közben szóltak számomra inspirálóan hatott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer próbálja ki, de ne lepődjön meg, ha szerelem lesz belőle!
V. Felícia
2022.08.27
Az első órámtól kezdve magával ragadott annak a kis világnak a bensőséges élménye, amit Anna teremtett meg számomra minden alkalommal. Egy nagyon nyitott és rendkívűl tudatos tanár, akinek kifogyhatatlan érzéke van a különlegesre, s mindenben a pozitívat, az értéket fedezi fel.

Az iskola lényegében megváltoztatta az életem irányát, egy teljesen más perspektívát adva, közben segített felfedezni saját, addig számomra is rejtett képességeimet.