1_Vessey-Panni-textilsuli-logo-uj-tipo-2021-logok-final_feher-allo.png

Magán oktatás

Egyéni tanácsadás

RÉSZLETEK

Évek óta segítek különböző háttérrel rendelkező embereknek különböző céljaik elérésében.

Egy közös van ezekben a projektekben: valamilyen módon mindenki kapcsolódik, vagy szeretne kapcsolódni a textil-és divattervezéshez és mindenkinek segítek abban, hogyan találja meg az útját ezen a területen!

PÉLDÁK:

1. egyetemi felkészítés:

 

- már gimnáziumtól, de akár felnőttek számára is, akik felsőoktatásban szeretnék továbbképezni magukat (textil-és divattervezés, jelmeztervezés, stylist, stb.)

- segítek kiválasztani a számodra megfelelő felsőoktatási intézményt, legyen az hazai vagy külföldi is akár

- a kiválasztott intézményekre segítem a felkészülést, hiszen mindegyiknél felvételi vizsgák vannak

- fejlesztem a vizuális látásmódodat

- megtanítom számodra a tervezési folyamat lépéseit

- projekttől függően tanulsz: mintatervezést, divatrajzot, anyagmanipulációt, trendeket, vizuális kommunikációt, szövést, kötést, varrást, anyagismeretet stb.

2. konkrét, egyedi feladatok mentorálása

- lehet már vannak kreatív projektjeid, de elakadtál velük, jól jönne egy külső, szakmai szem

- segítek abban, hogyan juss egyről a kettőre és a sokadikra

- ez a téma lehet egyetemi feladat, de lehet saját márka koncepció, vagy csak hobbi projekt, aminél nem tudod, hogyan haladj tovább

3. márka felépítés, márka koncepció kialakítása

- ha saját márkán gondolkodsz, elengedhetetlen egy jó koncepció és brand kialakítása

- ebben a folyamatban segítelek, olyan feladatokat adok számodra, hogy meg tudd határozni a saját márkád identitását, és fel tudd mérni a piaci tényezőket is

- tanulhatsz projekttől függően vizuális kommunikációt, mintatervezést, divatrajzot, trendkutatást, anyagismeretet, szövés, kötés, varrás, stb.

- megtanítom számodra a tervezési folyamat lépéseit

4. Portfólió összeállítása

- lehet már vannak befejezett kreatív projektjeid és szeretnéd összerendezni egy vizuálisan megfelelő portfólióba

- segítséget kapsz, hogyan érdemes logikailag felépíteni, valamint abban is, hogyan tudod gyakorlati szinten összetenni a portfóliódat!

 

JELENLEG CSAK ONLINE FORMÁBAN ELÉRHETŐ A SZOLGÁLTATÁS!

HOGYAN KELL ELKÉPZELNI AZ ONLINE OKTATÁST?

Az elmúlt időszakot tekintve az online oktatás nagyon gördülékennyé vált, nagyon sok diáknak tudtam segíteni az egyéni céljaik elérésében.

Nem kell az utazással bajlódnod, és ha épp külföldön / vidéken élsz, könnyen eljut hozzád a segítség.

Mind a felvételi előkészítés, mind az egyéni konzultációk (bármely témában) nagyon könnyen átültethetőek az online térbe.

  • Az online események google meet-en / zoom-on történnek.

  • Profi kamerával és amennyiben szükséges, világítással felszerelt órát tartok a számodra.

  • Képernyő megosztás segítségével prezentációt is szoktam tartani, de ha grafikai programokat tanulsz, akkor ezesetben is nagyon fontos ez a funkció, hiszen meg tudom osztani a saját képernyőm és úgy tudom mutatni, hogy mit csinálj.

  • Amennyiben rajzi, vagy bármilyen manuális technikában kell segítenem, a profi kamera és a kezemre irányított állvány gondoskodik ennek a közvetítéséről.

  • Minden egyeztetett esemény bekerül a naptáradba, így sosem fogod őket elfelejteni.

BÉRLETEK
 

Az 1 hetes bérleteket azoknak ajánlom, akik intenzívebben szeretnének haladni. (heti rendszerességgel)

A 2 hetes osztású bérletek 2 hetente történő alkalmakat jelentenek, ezt azoknak ajánlom, akiknek sűrűbb az elfoglaltsága és több önállósággal bírnak. (2 heti rendszerességgel)

Minden bérletet hétköznap lehet felhasználni, hétvégén egyéni megbeszélés és felár ellenében lehet szó oktatásról!

A bérletet a vásárlástól számított 3 héten belül szükséges megkezdeni. (eltérni egyéni megbeszélés alapján lehetséges)

1 HETES BÉRLETEK

Ha bérletet szeretnél, írj az info@textilsuli.hu címre!

1 x 60 min

1 alkalmas bérlet

konzultáció

12.000 ft

10 x 120 min

20 órás bérlet

13 hétig érvényes

170.000 ft

4 x 60 min

4 órás bérlet

5 hétig érvényes

45.000 ft

15 x 120 min

30 órás bérlet

17 hétig érvényes

249.000 ft

4 x 120 min

8 órás bérlet

6 hétig érvényes

82.000 ft

20 x 120 min

40 órás bérlet

26 hétig érvényes

320.000 ft

 
2 HETES BÉRLETEK

Ha bérletet szeretnél, írj az info@textilsuli.hu címre!

1 x 60 min

1 alkalmas bérlet

konzultáció

12.000 ft

10 x 120 min

20 órás bérlet

21 hétig érvényes

216.000 ft

4 x 60 min

4 órás bérlet

8 hétig érvényes

48.000 ft

15 x 120 min

30 órás bérlet

31 hétig érvényes

325.000 ft

4 x 120 min

8 órás bérlet

8 hétig érvényes

90.000 ft

20 x 120 min

40 órás bérlet

42 hétig érvényes

400.000 ft

 

DIÁKJAIM MONDTÁK

V. FELÍCIA

“Az első órámtól kezdve magával ragadott annak a kis világnak  a bensőséges élménye, amit Anna teremtett meg számomra minden alkalommal. Egy nagyon nyitott és rendkívűl tudatos tanár, akinek kifogyhatatlan érzéke van a különlegesre, s mindenben a pozitívat, az értéket fedezi fel.

Az iskola lényegében megváltoztatta az életem irányát, egy teljesen más perspektívát adva, közben segített felfedezni saját, addig számomra is rejtett képességeimet.

M. DÓRA

"Egy márkaindítás kapcsán kerestem meg Annát. Nagyon izgalmas volt, ahogy végigvezetett a tervezési szakaszon, a feladatok és kapaszkodók segítségével tényleg egy olyan vállalkozás tervét sikerült összeraknom, amilyet szerettem volna. Az alapossága, szakmai tudásának a sokrétūsége és mélysége... ezek mind mind olyan dolgok, amelyek miatt szerencsésnek érzem magam, hogy Anna "mentorálta" az alkotói folyamatomat.

H. ERIKA

"Mit adott nekem a Textil Suli, Anna? Főképp magabiztosságot a felvételihez. Nagyon jó érzés az, hogy van egy személy, aki kísér az úton, meghallgatja az ötleteidet, támogat, kibontja a benned lévő kreativitást és bátorít, mindig volt egy mondata, ami tovább vitt. Az online órákkal szembeni ellenszenvemet is felülírta! Jó időszak volt, mind emberi oldalról, mind a felvételi kapcsán. Felvettek ;)

 

R. RÉKA

"Anna iszonyatosan kedves, segítőkész és nagy tudással és sok tapasztalattal rendelkezik a szakmában. A magánórákon Anna csak velem foglalkozott teljes idejét rám szentelve, ami egyetemi jelentkezések előtt nagyon sokat számított. A divatrajz minden lépésén végigmentünk egészen a minta tervezéstől kezdve a ruhák megvarrásáig. Mindenkinek csak ajánlani tudom a magánórákat, hiszen ez a tökéletes lehetőség, hogy teljes mértékben kibontakozz és maximális segítségben részesülj!

D. EMESE

"Kellemes, nyugodt, motíváló környezet. Anna nagyon segítőkèsz ès figyel arra, hogy egyènre szabva mindenki megtalálja a benne rejlő tehetsèget. Imádtam az atmoszfèráját ennek a világnak ès a zenèk, amelyek alkotás közben szóltak számomra inspirálóan hatott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer próbálja ki, de ne lepődjön meg, ha szerelem lesz belőle!

V. GABRIELLA

"Annát azért kerestem meg, hogy divatrajzot és mintatervezést tanuljak tőle, a saját ruhamárkám elindításának céljából. Végül ennél sokkal többet kaptam tőle, egészen az elejétől segített a márka kigondolásában és létrehozásában, rengeteg gyakorlati tanácsot kaptam tőle. Nagyon sokrétű tapasztalata van, türelmes és rendkívül kedves, mindig öröm hozzá járni magánórára, ahol nem csak tanulok, de kikapcsolódok is. Nála jobb mentort nem is találhattam volna :)