Kérdésed van? Írj nekünk! admin@textilsuli.hu

Rólunk

A Textil Suli egy olyan hely, ahol kipróbálhatod magad a textilekkel kapcsolatban.
Mindegy, hogy hobbi szinten szeretnél textilekkel/divattervezéssel foglalkozni vagy tervezőnek készülsz és márkát szeretnél indítani, lépésről lépésre segítjük a fejlődésed.

A kurzusokon mindent teljesen az alapoktól magyarázunk, semmilyen előképzettségre nincs szükséged.

A videókurzusok esetében előre felvett HD minőségű videókon keresztül tudod elsajátítani saját időbeosztásban a tananyagot.
A személyes oktatásban céljaidnak megfelően kialakított tematika szerint haladhadsz, neked megfelelő tempóban.

Véssey Anna vagyok, textiltervező, a Textil Suli alapítója. 15 évesen tanultam meg a kézi szövés technikáját, azóta is ez az a tevékenység, amit a legjobban szeretek.

2012-ben végeztem a MOME-n textil tervezőként és jelenleg az olaszországi textiliparban dolgozom szövöttanyag fejlesztőként és -kutatóként luxusmárkáknak.

Diplomám után a saját iskolám mellett különböző kreatív magániskolákban is tanítottam (Krea Design Iskola, Szimultán Művészeti Iskola), valamint iparművészeti szakgimnáziumban is divat-és stílustervező szakos kamaszokat. A tanítás mindig is az életem része volt, szeretem megosztani a tudást és szakmai közeget teremteni a textil és divat szerelmeseinek.

A Textil Suli által egy olyan inkubációs közeget hoztam létre, ahol mindenki megtalálhatja a saját útját és felfedezheti a saját kreativitását.