Kérdésed van? Írj nekünk! admin@textilsuli.hu

Márkaépítés

Márkaépítés
Márkaépítés
Márkaépítés
Márkaépítés

Ha azon gondolkodsz, hogy saját márkát indítanál, akkor ezt a szolgáltatást keresed. A márka koncepció kialakításától kezdve, a tervezés mentorálásán keresztül, az anyagbeszerzéseken át egészen a kivitelezésig tudom segíteni az utadat.

Részletesebb leírást lejjebb találsz.

Részletek

A szolgáltatás jelenleg csak online vehető igénybe.

Egy márka indítása mindig nagyon alapos előkészítést igényel. Legelőször az a legfontosabb, hogy kiderítsük, van-e létjogosultsága egy újabb márka elindításának. Fontos a piackutatás, versenytársak elemzése és a márka identitásának kidolgozása.

A márka koncepciója fogja meghatározni az alapvető stílusjegyeket, a felhasznált anyagokat és a kommunikációt, marketinget. Olyan feladatokat fogsz elvégezni, ahol ezekre a kérdésekre választ kapsz, valamint elsajátítod a tervezési folyamat lépéseit.

Egy márka indítása nem csupán pénz, de idő igényes is, valamint hosszútávon nem egyszemélyes munka. Ezért fontos, hogy megtaláld azokat az embereket, csapatokat, akik segíteni fogják a munkád pl. a kivitelezésben (varrodák), a vizuális megjelenésben (grafikus), tartalomgyártásban és hirdetésben (marketing), üzleti tervezésben (könyvelő).

A márkaépítés szolgáltatás keretében összekötlek olyan emberekkel, csapatokkal, akik segítenek számodra a márkád hosszútávú működtetésében.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
V. Gabriella
2022.09.04
Annát azért kerestem meg, hogy divatrajzot és mintatervezést tanuljak tőle, a saját ruhamárkám elindításának céljából. Végül ennél sokkal többet kaptam tőle, egészen az elejétől segített a márka kigondolásában és létrehozásában, rengeteg gyakorlati tanácsot kaptam tőle. Nagyon sokrétű tapasztalata van, türelmes és rendkívül kedves, mindig öröm hozzá járni magánórára, ahol nem csak tanulok, de kikapcsolódok is. Nála jobb mentort nem is találhattam volna :)
M. Dóra
2022.08.27
Egy márkaindítás kapcsán kerestem meg Annát. Nagyon izgalmas volt, ahogy végigvezetett a tervezési szakaszon, a feladatok és kapaszkodók segítségével tényleg egy olyan vállalkozás tervét sikerült összeraknom, amilyet szerettem volna. Az alapossága, szakmai tudásának a sokrétūsége és mélysége... ezek mind mind olyan dolgok, amelyek miatt szerencsésnek érzem magam, hogy Anna "mentorálta" az alkotói folyamatomat.